GeoSilica in JouwBox

GeoSilica in JouwBox

Afgelopen september zat naast heel veel andere fijne healthy goodies een product van GeoSilica in de JouwBox. De JouwBox is een abonnement waarbij de abonnees elk kwartaal een box ontvangen met gezonde en duurzame producten. Dit kan van alles zijn, zowel voedingsmiddelen, drankjes, lichaamsproducten, haarverzorging, cosmetica en dus ook supplementen. In de box van september konden de abonnees een flesje van REFOCUS, RECOVER of RENEW.

Blij met GeoSilica

Het was best wel spannend, want Nederland is nog vrij onbekend met het mineraal silicium (kiezelzuur) en wat het voor je doet. Al gauw stroomden de enthousiaste reacties op de JouwBox en op de producten van GeoSilica binnen. Zie hier een video van wat er allemaal in de box zat.

Onderstaande reacties werden gedeeld in de speciale besloten Facebook community waar ons team ook vragen beantwoordde.

"Effe wennen, maar neem hem nu dagelijks!"

"Beetje zurig, maar zeker niet vies! Ik neem elke dag een eetlepel in een glas water."

"Zo blij met de REFOCUS. Geen middagdip meer!"

"De GeoSilica is hier thuis helemaal goedgekeurd. Mijn beide kinderen bedelden om nog een lepeltje, nadat ik deze aan ze had gegeven. Zeker de oudste is nogal een kritische eter... dus complimenten! Belangrijke aanvulling ook voor het lichaam trouwens."

Wij worden heel erg blij van deze reacties en vonden onze samenwerking met JouwBox een groot succes. Op Instagram vind je nog veel meer blije abonnees met de GeoSilica producten op @geosilica of @jouwbox.